stadstuinieren_mag-thumb.jpg

Magazine Stadstuinieren

Restyling van het magazine Stadstuinieren

 Stadstuinieren magazine  Hoe kweek je je eigen groente, fruit en kruiden als je maar beperkt de ruimte hebt? In het consumentenmagazine voor de bewust levende urban farmer lees je zes keer per jaar inspirerende tips over tuinieren op balkon, dakterras of moestuin.  Aantrekkelijk ontwerp  Het kweken en telen van je eigen eten is helemaal in. Je hebt niet veel ruimte nodig om iets te verbouwen en het is leuk en gezond. Stadstuinieren magazine gaat over hoe je dit het best aanpakt; van de grond tot de oogst. Ik ben verantwoordelijk voor de kleurrijke restyling zodat het blad de rijkheid van de natuur laat zien en recht doet aan de diversiteit van de artikelen.

Stadstuinieren magazine

Hoe kweek je je eigen groente, fruit en kruiden als je maar beperkt de ruimte hebt? In het consumentenmagazine voor de bewust levende urban farmer lees je zes keer per jaar inspirerende tips over tuinieren op balkon, dakterras of moestuin.

Aantrekkelijk ontwerp

Het kweken en telen van je eigen eten is helemaal in. Je hebt niet veel ruimte nodig om iets te verbouwen en het is leuk en gezond. Stadstuinieren magazine gaat over hoe je dit het best aanpakt; van de grond tot de oogst.
Ik ben verantwoordelijk voor de kleurrijke restyling zodat het blad de rijkheid van de natuur laat zien en recht doet aan de diversiteit van de artikelen.

ontwerpwerk_stadstuinieren_02.jpeg
ontwerpwerk_stadstuinieren_03.jpeg
  Gemaakt bij Ontwerpwerk

Gemaakt bij Ontwerpwerk